Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ultimo al arco noecito598@gmail.com
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ewel trapt de bal weg van het doel. Medinacelli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nin Novoa. Nin Novoa krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Roman passt de bal in één keer door. Nin Novoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman rent richting de bal. Nin Novoa onderschept slim de pass. Nin Novoa schiet op doel. Siñani bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Luizaga met een sublieme pass. Aqarapi is nu in balbezit. Frías onderschept slim de pass. Hervoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Hervoso draait met de bal, schiet en ... Albornos bokst de bal weg.

35e minuut.
Calatayud kopt de bal weg. Aqarapi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huallpa probeert naar een medespeler te passen. Hervoso is nu in balbezit. Hervoso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultimo al arco 62%, noecito598@gmail.com 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ultimo al arco - noecito598@gmail.com 0:0

71e minuut.
Luizaga passt de bal met de wreef. Medinacelli met een sublieme pass. Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Hervoso rent richting de bal. Hervoso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Ewel rent richting de bal. Ewel geeft een lange en hoge pass. Ascarrunz is nu in balbezit. Nin Novoa is nu in balbezit. Nin Novoa haalt uit met een fantastische trap. Siñani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultimo al arco 42%, noecito598@gmail.com 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ultimo al arco - noecito598@gmail.com 0:0