Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
noecito598@gmail.com ultimo al arco
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez verovert de bal door een tackle van achteren. Dominguez geeft de bal voor. Ascarrunz is nu in balbezit. Ascarrunz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal rent richting de bal. Frías onderschept slim de pass. Hervoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Hervoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
noecito598@gmail.com - ultimo al arco 1:0

24e minuut.
Ascarrunz rent richting de bal. Ascarrunz passt de bal zonder na te denken. Chacón rent richting de bal. Hervoso verovert de bal door een tackle van achteren. Hervoso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Hervoso verovert de bal door een tackle van achteren. Hervoso passt de bal in één keer door. Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Frías schiet op doel. Arenas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Adad bereikt de bal nog maar net als eerste. Adad passt de bal zonder na te denken. Hervoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Hervoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
noecito598@gmail.com - ultimo al arco 2:0

42e minuut.
Hervoso rent richting de bal. Hervoso passt de bal in één keer door. Frías rent richting de bal. Frías schiet op doel. Albornos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
noecito598@gmail.com - ultimo al arco 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: noecito598@gmail.com 43%, ultimo al arco 57%.
noecito598@gmail.com - ultimo al arco 3:0

73e minuut.
Frías rent richting de bal. Gorostiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Frías verovert de bal door een tackle van achteren. Hervoso is nu in balbezit. Hervoso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: noecito598@gmail.com 43%, ultimo al arco 57%.
noecito598@gmail.com - ultimo al arco 3:0