Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juanjose ORIENTISIMO
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
tragisch Verdedigen waardeloos


22e minuut.
Ávila rent richting de bal. Iriarte verovert de bal door een tackle van achteren. Iriarte passt de bal zonder na te denken. Farell rent richting de bal. Farell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Nuñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Costabal is nu in balbezit. Costabal geeft een hoge lob. Alavila rent richting de bal. Alavila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juanjose 53%, ORIENTISIMO 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
juanjose - ORIENTISIMO 0:0

56e minuut.
Daar is Cervantes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huanca is nu in balbezit. Huanca passt de bal zonder na te denken. Alavila is nu in balbezit. Alavila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hidalgo trapt de bal weg van het doel. Cervantes heeft problemen om de bal te vangen. Huanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Huanca draait met de bal, schiet en ... Hidalgo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Cervantes met een sublieme pass. Velasco probeert naar een medespeler te passen. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Albornos onderschept slim de pass. Albornos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Gato de bal onder controle te krijgen. Nuñez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gato. Gato krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juanjose 64%, ORIENTISIMO 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
juanjose - ORIENTISIMO 0:0