Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ORIENTISIMO juanjose
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 14.9
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Daar is Inca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inca passt de bal met de wreef. Farell bereikt de bal nog maar net als eerste. Farell draait met de bal, schiet en ... Mujica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ORIENTISIMO - juanjose 0:1

17e minuut.
Costabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Farell verovert de bal door een tackle van achteren. Marañon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Marañon moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Marañon schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Farell is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cervantes komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Costabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Costabal passt de bal in één keer door. Uskamayta bereikt de bal nog maar net als eerste. Uskamayta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pizarro de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huanca. Cervantes moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cervantes kan niet meer verder spelen. Davila komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Iriarte speelt de bal door. Davila is nu in balbezit. Davila passt de bal in één keer door. Farell rent richting de bal. Farell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Gato bereikt de bal nog maar net als eerste. Inca begaat een overtreding. Gato raakt geblesseerd tijdens het duel. Gato zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Uskamayta is nu in balbezit. Uskamayta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Costabal speelt de bal door. Uskamayta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro is nu in balbezit. Uskamayta onderschept slim de pass. Uskamayta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORIENTISIMO 54%, juanjose 46%.
ORIENTISIMO - juanjose 0:1

52e minuut.
Davila is nu in balbezit. Davila speelt de bal door. Inca bereikt de bal nog maar net als eerste. Farell is nu in balbezit. Farell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Davila rent richting de bal. Medina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Davila is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Davila komt bij de bal en schiet. Mujica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ORIENTISIMO - juanjose 0:2

58e minuut.
Costabal rent richting de bal. Huanca is nu in balbezit. Huanca met een sublieme pass. Uskamayta is nu in balbezit. Uskamayta haalt uit met een fantastische trap. Hidalgo bokst de bal weg.

62e minuut.
Inca passt de bal met de wreef. Farell is nu in balbezit. Costabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Farell onderschept slim de pass. Farell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Huanca onderschept slim de pass. Huanca probeert naar een medespeler te passen. Uskamayta rent richting de bal. Uskamayta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Farell passt de bal met de wreef. Inca is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Costabal. Costabal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORIENTISIMO 54%, juanjose 46%.
ORIENTISIMO - juanjose 0:2