Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Union Tarija ultimo al arco
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Bernal geeft de bal voor. Xavier geeft een lange en hoge pass. Urioste kopt de bal weg. Jimeno rent richting de bal. Jimeno schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Albornos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Dominguez is nu in balbezit. Aquino verovert de bal door een tackle van achteren. Aquino met een sublieme pass. Jordán is nu in balbezit. Jordán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Nin Novoa rent richting de bal. Carrasco is nu in balbezit. Nin Novoa rent richting de bal. Ascarrunz rent richting de bal. Ascarrunz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Aquino heeft problemen om de bal te vangen. Jordán is nu in balbezit. Nereira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nereira krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Aquino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sendic geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gorostiaga de bal onder controle te krijgen. Jimeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimeno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bernal kopt de bal weg. Jimeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqarapi maakt een afschuwelijke overtreding. Aqarapi krijgt een gele kaart.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chuvé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez passt de bal in één keer door. Aqarapi geeft een lange en hoge pass. Postey bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Tarija - ultimo al arco 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Tarija 53%, ultimo al arco 47%.
Union Tarija - ultimo al arco 0:1

48e minuut.
Xavier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrasco geeft de bal voor. Jimeno rent richting de bal. Jimeno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Union Tarija - ultimo al arco 1:1

63e minuut.
Dominguez is nu in balbezit. Dominguez geeft een lange en hoge pass. Gorostiaga probeert de bal aan de voet te houden. Jimeno is nu in balbezit. Jimeno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Nereira speelt de bal door. Nin Novoa is nu in balbezit. Nin Novoa passt de bal met de wreef. Ascarrunz is nu in balbezit. Ascarrunz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Tarija 46%, ultimo al arco 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Union Tarija - ultimo al arco 1:1