Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ORIENTE SUR Aviadores FC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Klungelig pakt Callaú de bal. Manggini bereikt de bal nog maar net als eerste. Manggini met een sublieme pass. Vera rent richting de bal. Vera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Arredondo verovert de bal door een tackle van achteren. Callaú verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manggini. Callaú wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Manggini met een sublieme pass. Tórres Obleas heeft problemen om de bal te vangen. Manzanero onderschept slim de pass. Salvador is nu in balbezit. Salvador haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Quintela speelt de bal door. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales geeft een hoge lob. Vera rent richting de bal. Vera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORIENTE SUR 56%, Aviadores FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ORIENTE SUR - Aviadores FC 0:0

56e minuut.
Salvador rent richting de bal. Tórres Obleas onderschept slim de pass. Salvador begaat een overtreding. Salvador krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Arredondo rent richting de bal. Arredondo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Callaú de bal onder controle te krijgen. Tórres Obleas is nu in balbezit. Tórres Obleas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Manzanero rent richting de bal. Tórres Obleas rent richting de bal. Met opzet legt Manzanero zijn tegenspeler op de grond. Manzanero krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORIENTE SUR 56%, Aviadores FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ORIENTE SUR - Aviadores FC 0:0