Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halcones Negros Fútbol Club Leicester City ( Ecuador )
1X1 Tactiek Nueva Etapa
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 37.5
very good Schieten adequate
solid Passen average
very good Verdedigen average


9e minuut.
Enginsu trapt de bal weg van het doel. dos Quarteis kopt de bal weg. Paulik speelt de bal door. Araba rent richting de bal. Araba draait met de bal, schiet en ... Izaguirre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Couriol bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lerouge geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Felipinho springt en kopt de bal. Izaguirre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Negros Fútbol Club - Leicester City ( Ecuador ) 1:0

18e minuut.
Hadasch kopt de bal weg. Paulik rent richting de bal. Araba onderschept slim de pass. Araba haalt uit met een fantastische trap. Izaguirre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Negros Fútbol Club - Leicester City ( Ecuador ) 2:0

21e minuut.
Lerouge passt de bal zonder na te denken. Paulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Araba verovert de bal door een tackle van achteren. Araba heeft problemen om de bal te vangen. Araba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Dobranschi rent richting de bal. Hadasch verovert de bal door een tackle van achteren. Hadasch passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Felipinho de bal. Felipinho schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Negros Fútbol Club - Leicester City ( Ecuador ) 3:0

24e minuut.
Mito speelt de bal door. Couriol bereikt de bal nog maar net als eerste. Araba is nu in balbezit. Araba draait met de bal, schiet en ... Izaguirre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Negros Fútbol Club - Leicester City ( Ecuador ) 4:0

30e minuut.
Enginsu geeft de bal voor. Inworp. Cyniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. dos Quarteis geeft een hoge lob. Araba maakt een snoekduik en kopt de bal. Izaguirre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
dos Quarteis heeft problemen om de bal te vangen. dos Quarteis passt de bal met de wreef. Paulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Araba verovert de bal door een tackle van achteren. Araba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
dos Quarteis kopt de bal weg. Hadasch is nu in balbezit. Hadasch passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Araba de bal. Araba haalt uit met een fantastische trap. Izaguirre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Dobranschi speelt de bal door. Cyniak rent richting de bal. Cyniak passt de bal in één keer door. Araba bereikt de bal nog maar net als eerste. Araba schiet op doel. Izaguirre bokst de bal weg.

38e minuut.
Hadasch rent richting de bal. Hadasch passt de bal zonder na te denken. Daar is Araba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Negros Fútbol Club - Leicester City ( Ecuador ) 5:0

39e minuut.
Lerouge met een snelle inworp. dos Quarteis is nu in balbezit. dos Quarteis passt de bal met de wreef. Araba rent richting de bal. Araba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Enginsu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felipinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Felipinho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hadasch passt de bal met de wreef. Paulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Araba verovert de bal door een tackle van achteren. Araba haalt uit met een fantastische trap. Izaguirre maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Negros Fútbol Club - Leicester City ( Ecuador ) 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Negros Fútbol Club 25%, Leicester City ( Ecuador ) 75%.
Halcones Negros Fútbol Club - Leicester City ( Ecuador ) 6:0

52e minuut.
Enginsu neemt vlug de vrije trap. Baseggio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacAdam. MacAdam krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Inworp. Cyniak met een snelle inworp. Felipinho geeft een hoge lob. Araba springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Verdura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lerouge bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerouge passt de bal met de wreef. Araba rent richting de bal. Araba schiet op doel. Izaguirre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Araba bereikt de bal nog maar net als eerste. Araba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Baseggio kopt de bal weg. Cyniak geeft de bal voor. Felipinho kopt de bal weg. Hadasch is nu in balbezit. Hadasch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
dos Quarteis probeert naar een medespeler te passen. Hadasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadasch passt de bal met de wreef. Lerouge geeft een hoge lob. Felipinho maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Lerouge geeft een hoge lob. Felipinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Felipinho probeert naar een medespeler te passen. Hadasch rent richting de bal. Hadasch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Felipinho rent richting de bal. Felipinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Negros Fútbol Club - Leicester City ( Ecuador ) 7:0

90e minuut.
Dobranschi passt de bal in één keer door. Lerouge rent richting de bal. Lerouge geeft de bal voor. Araba bereikt de bal nog maar net als eerste. Araba draait met de bal, schiet en ... Izaguirre bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Negros Fútbol Club 27%, Leicester City ( Ecuador ) 73%.
Halcones Negros Fútbol Club - Leicester City ( Ecuador ) 7:0