Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Centauros SC Leicester City ( Ecuador )
Correqt`alcanza Tactiek Nueva Etapa
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 36.9
average Schieten solid
average Passen adequate
average Verdedigen average


3e minuut.
Marti rent richting de bal. Breedy verovert de bal door een tackle van achteren. Breedy probeert naar een medespeler te passen. MacAdam bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAdam schiet op doel. Martin bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ibn-Latif onderschept slim de pass. Ibn-Latif probeert naar een medespeler te passen. MacAdam is nu in balbezit. MacAdam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Centauros SC - Leicester City ( Ecuador ) 0:1

32e minuut.
Meneses is nu in balbezit. Breedy verovert de bal door een tackle van achteren. MacAdam heeft problemen om de bal te vangen. MacAdam haalt uit met een fantastische trap. Martin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Centauros SC - Leicester City ( Ecuador ) 0:2

40e minuut.
Daar is Meneses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breedy rent richting de bal. Breedy speelt de bal door. Daar is MacAdam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacAdam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centauros SC 59%, Leicester City ( Ecuador ) 41%.
Centauros SC - Leicester City ( Ecuador ) 0:2

49e minuut.
Verdura geeft een hoge lob. MacAdam is nu in balbezit. Noroña rent richting de bal. MacAdam onderschept slim de pass. MacAdam draait met de bal, schiet en ... Martin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. MacAdam bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAdam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Centauros SC - Leicester City ( Ecuador ) 0:3

54e minuut.
Nem geeft een lange en hoge pass. Manrique met een sublieme pass. Preciado probeert de bal aan de voet te houden. Dobranschi rent richting de bal. Dobranschi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt Meneses de bal. Breedy rent richting de bal. Breedy passt de bal zonder na te denken. MacAdam rent richting de bal. MacAdam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ibn-Latif probeert naar een medespeler te passen. MacAdam is nu in balbezit. MacAdam draait met de bal, schiet en ... Noroña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centauros SC - Leicester City ( Ecuador ) 0:4

68e minuut.
Verdura probeert naar een medespeler te passen. Mito rent richting de bal. Mito probeert naar een medespeler te passen. MacAdam rent richting de bal. MacAdam draait met de bal, schiet en ... Martin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Couriol passt de bal met de wreef. Daar is Ibn-Latif, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacAdam rent richting de bal. MacAdam draait met de bal, schiet en ... Martin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centauros SC - Leicester City ( Ecuador ) 0:5

74e minuut.
Breedy heeft problemen om de bal te vangen. Dobranschi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meneses. Meneses krijgt een gele kaart. Dobranschi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Couriol zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. MacAdam bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAdam schiet op doel. Martin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Centauros SC - Leicester City ( Ecuador ) 0:6

77e minuut.
Verdura geeft een lange en hoge pass. Ibn-Latif probeert naar een medespeler te passen. MacAdam is nu in balbezit. MacAdam schiet op doel. Martin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centauros SC - Leicester City ( Ecuador ) 0:7

83e minuut.
Nem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nem passt de bal zonder na te denken. Breedy met een sublieme pass. MacAdam bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAdam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centauros SC 53%, Leicester City ( Ecuador ) 47%.
Centauros SC - Leicester City ( Ecuador ) 0:7