Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guayaquil FC jaipadida
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Vanzini heeft problemen om de bal te vangen. Brito is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vanzini. Vanzini krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Nibela rent richting de bal. Ortiz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nibela. Ortiz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ortiz kan niet meer verder spelen. De los Santos komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Hidalgo rent richting de bal. Hernández Pérez onderschept slim de pass. Giambruno verovert de bal door een tackle van achteren. Giambruno draait met de bal, schiet en ... Tusa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Martos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grueso met de inworp. Echeverría rent richting de bal. Echeverría geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Chiriboga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guayaquil FC - jaipadida 1:0

43e minuut.
Pérez Martínez rent richting de bal. Nibela bereikt de bal nog maar net als eerste. Nibela passt de bal met de wreef. Pucacuri rent richting de bal. Pucacuri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guayaquil FC 46%, jaipadida 54%.
Guayaquil FC - jaipadida 1:0

46e minuut.
Pucacuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pucacuri speelt de bal door. Guillén speelt de bal door. Nibela is nu in balbezit. Nibela draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

69e minuut.
Nibela onderschept slim de pass. Daar is Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vega met een sublieme pass. Nibela bereikt de bal nog maar net als eerste. Nibela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guayaquil FC - jaipadida 1:1

86e minuut.
Estaisa geeft de bal voor. Grueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Grueso met een sublieme pass. Martos is nu in balbezit. Echeverría geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guayaquil FC 51%, jaipadida 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guayaquil FC - jaipadida 1:1