Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anel barcelona es porto club
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Cardaccio rent richting de bal. Cardaccio passt de bal in één keer door. Daar is Noroña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noroña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
anel - barcelona es porto club 1:0

12e minuut.
Santoro onderschept slim de pass. Santoro geeft een hoge lob. Arreta kopt de bal weg. Barreta rent richting de bal. Barreta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Cardaccio passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Noroña de bal. Cardaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Noroña rent richting de bal. Noroña haalt uit met een fantastische trap. Larrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Bastarrechea geeft een lange en hoge pass. Sucre is nu in balbezit. Cardaccio verovert de bal door een tackle van achteren. Cardaccio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
anel - barcelona es porto club 2:0

32e minuut.
Guaranja geeft de bal voor. Alban kopt de bal weg. Sucre heeft problemen om de bal te vangen. Cardaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardaccio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Luque onderschept slim de pass. Alban rent richting de bal. Alban speelt de bal door. Noroña rent richting de bal. Noroña schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Pontegarnica is nu in balbezit. Noroña onderschept slim de pass. Noroña met een sublieme pass. Cardaccio rent richting de bal. Cardaccio draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anel 43%, barcelona es porto club 57%.
anel - barcelona es porto club 2:0

54e minuut.
Tinoco haalt uit met een fantastische trap. Arreta kopt de bal weg. Guaranja is nu in balbezit. Pontegarnica verovert de bal door een tackle van achteren. Pontegarnica geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Pontegarnica onderschept slim de pass. Pontegarnica geeft een hoge lob. Daar is Bastarrechea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anel 51%, barcelona es porto club 49%.
anel - barcelona es porto club 2:0