Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcelona es porto club Manabí S.C.
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 21.4
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Daar is Rivera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez rent richting de bal. Suárez draait met de bal, schiet en ... Klinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona es porto club - Manabí S.C. 1:0

6e minuut.
Rivera is nu in balbezit. Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez met een sublieme pass. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Yllescas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cueva met een snelle inworp. Suárez rent richting de bal. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ulloa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Melcacho komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona es porto club 51%, Manabí S.C. 49%.
barcelona es porto club - Manabí S.C. 1:0

48e minuut.
Santoro probeert naar een medespeler te passen. Cabezón rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Melcacho. Melcacho krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Casana met een sublieme pass. Cueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Cueva passt de bal in één keer door. Suárez rent richting de bal. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Klinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona es porto club - Manabí S.C. 2:0

58e minuut.
Santoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán onderschept slim de pass. Lijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Rivera onderschept slim de pass. Rivera passt de bal zonder na te denken. Lijer speelt de bal door. Morán rent richting de bal. Morán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Casana geeft een lange en hoge pass. Rivera kopt de bal weg. Sucre geeft de bal voor. Suárez is nu in balbezit. Suárez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Suárez met een sublieme pass. Lijer rent richting de bal. Lijer speelt de bal door. Morán is nu in balbezit. Morán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona es porto club - Manabí S.C. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona es porto club 42%, Manabí S.C. 58%.
barcelona es porto club - Manabí S.C. 2:1