Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manabí S.C. AEES
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Luzuriaga onderschept slim de pass. San Antonio is nu in balbezit. Luzuriaga is nu in balbezit. San Antonio onderschept slim de pass. San Antonio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
San Antonio geeft de bal voor. Saviola met een sublieme pass. Rivera is nu in balbezit. San Antonio is nu in balbezit. San Antonio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
San Antonio verovert de bal door een tackle van achteren. San Antonio passt de bal met de wreef. Luzuriaga rent richting de bal. Morán verovert de bal door een tackle van achteren. Morán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manabí S.C. - AEES 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manabí S.C. 33%, AEES 67%.
Manabí S.C. - AEES 1:0

51e minuut.
Almada rent richting de bal. Almada geeft de bal voor. Morán is nu in balbezit. San Antonio bereikt de bal nog maar net als eerste. San Antonio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manabí S.C. - AEES 2:0

57e minuut.
Almada is nu in balbezit. Curtina is nu in balbezit. Almada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Almada krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Tumbaco rent richting de bal. San Antonio onderschept slim de pass. Morán is nu in balbezit. San Antonio rent richting de bal. San Antonio haalt uit met een fantastische trap. Martos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Masnik probeert naar een medespeler te passen. Almada bereikt de bal nog maar net als eerste. Almada speelt de bal door. San Antonio rent richting de bal. San Antonio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
San Antonio rent richting de bal. Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco speelt de bal door. Guadamud bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadamud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Quimis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguinaga met een snelle inworp. Curtina rent richting de bal. Curtina schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manabí S.C. 49%, AEES 51%.
Manabí S.C. - AEES 2:0