Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pastaza diego tigre
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.2
average Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Teaero rent richting de bal. Teaero speelt de bal door. Tais bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín verovert de bal door een tackle van achteren. Marín draait met de bal, schiet en ... Cagua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bucheli heeft problemen om de bal te vangen. Marín rent richting de bal. Marín schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
pastaza - diego tigre 1:0

12e minuut.
Vivar rent richting de bal. Teaero onderschept slim de pass. Teaero passt de bal met de wreef. Marín is nu in balbezit. Marín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pastaza - diego tigre 2:0

18e minuut.
Taboada verovert de bal door een tackle van achteren. Tituaña onderschept slim de pass. Tituaña probeert naar een medespeler te passen. Marín rent richting de bal. Marín schiet op doel. Cagua kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Guaranda geeft een lange en hoge pass. Janier rent richting de bal. Balarezo begaat een overtreding. Balarezo krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Vivar rent richting de bal. Vivar geeft een lange en hoge pass. Monroy heeft problemen om de bal te vangen. Zurita rent richting de bal. Zurita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pastaza - diego tigre 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pastaza 59%, diego tigre 41%.
pastaza - diego tigre 2:1

46e minuut.
Jiménez geeft een lange en hoge pass. Mina Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Guaranda onderschept slim de pass. Guaranda met een sublieme pass. Janier geeft de bal voor. Cárdenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Teaero onderschept slim de pass. Vivar begaat een overtreding. Teaero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vivar probeert naar een medespeler te passen. Teaero wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
pastaza - diego tigre 3:1

67e minuut.
Vivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivar geeft een lange en hoge pass. Criolla kopt de bal weg. Janier bereikt de bal nog maar net als eerste. Janier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Jiménez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zurita de bal. Tituaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita onderschept slim de pass. Zurita draait met de bal, schiet en ... Cárdenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pastaza 63%, diego tigre 37%.
pastaza - diego tigre 3:1