Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS Estudiantes jerick fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Frías rent richting de bal. Obailla verovert de bal door een tackle van achteren. Obailla probeert naar een medespeler te passen. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Estudiantes - jerick fc 0:1

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zumba met een snelle inworp. Zambrano probeert naar een medespeler te passen. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Zumba met een snelle inworp. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Verna speelt de bal door. Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Frías draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CS Estudiantes - jerick fc 1:1

21e minuut.
Verna passt de bal zonder na te denken. Frías is nu in balbezit. Frías met een sublieme pass. Fabara rent richting de bal. Fabara draait met de bal, schiet en ... Morales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peñaherrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaherrera geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Estudiantes - jerick fc 2:1

24e minuut.
Daar is Verna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verna probeert naar een medespeler te passen. Zambrano geeft een hoge lob. González rent richting de bal. González schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Obailla geeft een hoge lob. Inworp. Duque met de inworp. Frías is nu in balbezit. Frías geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Jaramillo is nu in balbezit. Jaramillo passt de bal met de wreef. Zumba heeft problemen om de bal te vangen. Jaramillo is nu in balbezit. Jaramillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruthalia verovert de bal door een tackle van achteren. Ruthalia speelt de bal door. Fabara rent richting de bal. Fabara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Estudiantes - jerick fc 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Estudiantes 38%, jerick fc 62%.
CS Estudiantes - jerick fc 3:1

62e minuut.
Verna rent richting de bal. Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda passt de bal in één keer door. González rent richting de bal. González schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Verna rent richting de bal. Verna passt de bal in één keer door. González rent richting de bal. González haalt uit met een fantastische trap. Lema probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Estudiantes - jerick fc 3:2

70e minuut.
Zumba met een snelle inworp. Pillasaguez rent richting de bal. Pillasaguez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ojeda de bal. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Zambrano is nu in balbezit. Cáceres verovert de bal door een tackle van achteren. Cáceres speelt de bal door. Fabara rent richting de bal. Fabara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Pillasaguez kan de bal niet met de borst controleren. Ruthalia is nu in balbezit. Ruthalia passt de bal met de wreef. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda draait met de bal, schiet en ... Lema probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Obailla kopt de bal weg. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González passt de bal zonder na te denken. Pillasaguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillasaguez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Duque probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ojeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojeda speelt de bal door. González rent richting de bal. González draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ojeda rent richting de bal. Ojeda geeft de bal voor. Klungelig pakt Farfán de bal. González rent richting de bal. González haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Estudiantes 59%, jerick fc 41%.
CS Estudiantes - jerick fc 3:2