Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS DIOSES DEL GOL emelec nada más
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 19.3
matig Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Guaranja rent richting de bal. Guaranja met een sublieme pass. Varrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanegas onderschept slim de pass. Vanegas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Cruz kopt de bal weg. García rent richting de bal. Varrera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. García kan niet meer verder spelen. Aimar komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Klungelig pakt Chiquito de bal. Varrera rent richting de bal. Chiquito speelt de bal door. Vanegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanegas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Guaranja met een sublieme pass. Varrera rent richting de bal. Chiquito verovert de bal door een tackle van achteren. Vanegas is nu in balbezit. Vanegas haalt uit met een fantastische trap. Orejuela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Varrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquito verovert de bal door een tackle van achteren. Jara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jara krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Chapiquije probeert naar een medespeler te passen. Cruz is nu in balbezit. Cruz met een sublieme pass. Etcheverría is nu in balbezit. Etcheverría draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOS DIOSES DEL GOL - emelec nada más 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS DIOSES DEL GOL 53%, emelec nada más 47%.
LOS DIOSES DEL GOL - emelec nada más 1:0

73e minuut.
Klungelig pakt Rivera de bal. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rivera naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS DIOSES DEL GOL 40%, emelec nada más 60%.
LOS DIOSES DEL GOL - emelec nada más 1:0