Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scayrim fuerza
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 20.3
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
De la Torre speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiquito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espinosa rent richting de bal. Espinosa geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Chiquito de bal onder controle te krijgen. Galup bereikt de bal nog maar net als eerste. Galup passt de bal met de wreef. Abril rent richting de bal. Abril draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Bedoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto onderschept slim de pass. Nieto met een sublieme pass. Abril bereikt de bal nog maar net als eerste. Abril schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bedoya passt de bal zonder na te denken. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa probeert naar een medespeler te passen. Alban rent richting de bal. Alban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto verovert de bal door een tackle van achteren. Nieto speelt de bal door. Abril rent richting de bal. Abril draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Abril draait met de bal, schiet en ... Pucacuri kopt de bal weg. Sica probeert de bal aan de voet te houden. Abril is nu in balbezit. Abril draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Saavedra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Guerrero met de inworp. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sagastegui passt de bal in één keer door. Alban heeft problemen om de bal te vangen. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alban bereikt de bal nog maar net als eerste. Alban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scayrim 50%, fuerza 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Scayrim - fuerza 0:0

48e minuut.
Gomezcoello speelt de bal door. Urgiles is nu in balbezit. Urgiles speelt de bal door. Abril rent richting de bal. Abril schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scayrim - fuerza 0:1

75e minuut.
Alban is nu in balbezit. Quilago verovert de bal door een tackle van achteren. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alban bereikt de bal nog maar net als eerste. Alban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Scayrim - fuerza 1:1

89e minuut.
Araujo verovert de bal door een tackle van achteren. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto passt de bal met de wreef. Abril rent richting de bal. Abril draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scayrim 63%, fuerza 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Scayrim - fuerza 1:1