Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los papus ignacio
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Soledispa geeft de bal voor. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalva haalt uit met een fantastische trap. Martos probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
los papus - ignacio 0:1

14e minuut.
Villalva is nu in balbezit. Villalva speelt de bal door. Suanguilla rent richting de bal. Vera onderschept slim de pass. Vera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Montesinos met een harde bal richting middenveld. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda met een sublieme pass. Vera is nu in balbezit. Vera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los papus 63%, ignacio 37%.
los papus - ignacio 0:1

48e minuut.
Zermatten met een snelle inworp. Daar is Daza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daza passt de bal zonder na te denken. Campoverde rent richting de bal. Campoverde schiet op doel. Illingworth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los papus - ignacio 1:1

63e minuut.
Campoverde rent richting de bal. Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda geeft de bal voor. Isaías is nu in balbezit. Isaías haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los papus - ignacio 1:2

79e minuut.
Campoverde onderschept slim de pass. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda passt de bal met de wreef. Vieda is nu in balbezit. Vieda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los papus 50%, ignacio 50%.
los papus - ignacio 1:2