Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Andes AF los papus
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Espinosa speelt de bal door. Matamba probeert naar een medespeler te passen. Anguisaca rent richting de bal. Bolívar onderschept slim de pass. Bolívar schiet op doel. Saritama bokst de bal weg.

6e minuut.
Pivaque verovert de bal door een tackle van achteren. Pivaque met een sublieme pass. Preciado rent richting de bal. Preciado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Juca bereikt de bal nog maar net als eerste. Matamba is nu in balbezit. Matamba passt de bal zonder na te denken. Preciado rent richting de bal. Preciado draait met de bal, schiet en ... Montesinos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Andes AF - los papus 1:0

29e minuut.
Juca bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso begaat een overtreding. Juca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anguisaca met een snel genomen vrije trap. Preciado is nu in balbezit. Preciado haalt uit met een fantastische trap. Martos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pivaque onderschept slim de pass. Pivaque met een sublieme pass. Klungelig pakt Preciado de bal. Preciado haalt uit met een fantastische trap. Martos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pivaque heeft problemen om de bal te vangen. Preciado rent richting de bal. Pivaque is nu in balbezit. Pivaque schiet op doel. Montesinos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Andes AF - los papus 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Andes AF 51%, los papus 49%.
Los Andes AF - los papus 2:0

47e minuut.
Caicedo rent richting de bal. Caicedo geeft een hoge lob. Pivaque is nu in balbezit. Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado schiet op doel. Montesinos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Daza passt de bal met de wreef. Zermatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Zermatten speelt de bal door. Capurro rent richting de bal. Capurro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Daza kopt de bal weg. Almada is nu in balbezit. Conejo is nu in balbezit. Daza onderschept slim de pass. Daza geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Capurro bereikt de bal nog maar net als eerste. Daza rent richting de bal. Capurro is nu in balbezit. Capurro draait met de bal, schiet en ... Saritama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Andes AF - los papus 2:1

74e minuut.
Capurro is nu in balbezit. Zea verovert de bal door een tackle van achteren. Zea geeft een lange en hoge pass. Preciado rent richting de bal. Preciado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Freile is nu in balbezit. Freile geeft een hoge lob. Martos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pivaque rent richting de bal. Pivaque draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Andes AF 40%, los papus 60%.
Los Andes AF - los papus 2:1