Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los papus Los Andes AF
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


8e minuut.
Muniz onderschept slim de pass. Muniz geeft een hoge lob. Vieda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivaque onderschept slim de pass. Pivaque schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los papus - Los Andes AF 0:1

16e minuut.
Vieda passt de bal in één keer door. Daza bereikt de bal nog maar net als eerste. Daza met een sublieme pass. Capurro rent richting de bal. Capurro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los papus - Los Andes AF 1:1

18e minuut.
Suanguilla probeert de bal aan de voet te houden. Pivaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivaque passt de bal met de wreef. Preciado rent richting de bal. Preciado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Juca met de inworp. Muniz met een sublieme pass. Daza is nu in balbezit. Capurro onderschept slim de pass. Capurro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Saritama speelt de bal door. Vieda kopt de bal weg. Klungelig pakt Almada de bal. Capurro is nu in balbezit. Capurro haalt uit met een fantastische trap. Saritama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
los papus - Los Andes AF 2:1

30e minuut.
Montesinos met een harde bal richting middenveld. Daza kopt de bal weg. Almada heeft problemen om de bal te vangen. Capurro rent richting de bal. Capurro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Daza speelt de bal door. Pivaque is nu in balbezit. Pivaque speelt de bal door. Preciado rent richting de bal. Preciado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los papus 47%, Los Andes AF 53%.
los papus - Los Andes AF 2:1

49e minuut.
Daza passt de bal met de wreef. Zea bereikt de bal nog maar net als eerste. Zea geeft een lange en hoge pass. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
los papus - Los Andes AF 3:1

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Zea de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bolívar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vieda is nu in balbezit. Vieda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Suanguilla geeft een lange en hoge pass. Inworp. Muniz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pivaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivaque geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Suanguilla de bal onder controle te krijgen. Pivaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivaque passt de bal zonder na te denken. Preciado rent richting de bal. Preciado haalt uit met een fantastische trap. Montesinos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Anguisaca rent richting de bal. Bolívar onderschept slim de pass. Bolívar probeert naar een medespeler te passen. Capurro is nu in balbezit. Capurro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Freile speelt de bal door. Preciado is nu in balbezit. Caicedo is nu in balbezit. Preciado onderschept slim de pass. Preciado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Juca bereikt de bal nog maar net als eerste. Juca geeft een hoge lob. Campoverde probeert de bal aan de voet te houden. Pivaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivaque haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daza onderschept slim de pass. Vieda rent richting de bal. Daza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Daza krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Almada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Daza bereikt de bal nog maar net als eerste. Daza passt de bal in één keer door. Capurro rent richting de bal. Capurro schiet op doel. Saritama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Muniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muniz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Campoverde de bal. Pivaque rent richting de bal. Pivaque schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los papus - Los Andes AF 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los papus 48%, Los Andes AF 52%.
los papus - Los Andes AF 3:2