Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scayrim mantas
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Guachiculca met een sublieme pass. Bedoya is nu in balbezit. Sosa Recho verovert de bal door een tackle van achteren. Mercado is nu in balbezit. Mercado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scayrim - mantas 0:1

19e minuut.
Carrión met een harde bal richting middenveld. Mercado kopt de bal weg. Pucacuri kan de bal niet met de borst controleren. Sosa Recho rent richting de bal. Sosa Recho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cornejo met een sublieme pass. Quirós is nu in balbezit. Quirós geeft een hoge lob. Sosa Recho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa Recho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sagastegui is nu in balbezit. Mercado verovert de bal door een tackle van achteren. Mercado met een sublieme pass. Sosa Recho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa Recho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Chiquito passt de bal in één keer door. Espinosa rent richting de bal. Espinosa passt de bal zonder na te denken. Alban is nu in balbezit. Alban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Guachiculca is nu in balbezit. Guachiculca geeft een hoge lob. Sagastegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa Recho verovert de bal door een tackle van achteren. Sosa Recho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Scayrim - mantas 0:2

41e minuut.
Ortega raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Teneros komt het veld opgelopen. Chiquito met een snelle inworp. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scayrim 66%, mantas 34%.
Scayrim - mantas 0:2

57e minuut.
Bermeo rent richting de bal. Bermeo geeft een hoge lob. Pucacuri is nu in balbezit. Sosa Recho onderschept slim de pass. Sosa Recho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Espinosa rent richting de bal. Espinosa passt de bal met de wreef. Carrión is nu in balbezit. Alban onderschept slim de pass. Alban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scayrim - mantas 1:2

71e minuut.
Bermeo rent richting de bal. Alban onderschept slim de pass. Guachiculca begaat een overtreding. Alban moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Alban kan niet meer verder spelen. Reascos komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Sagastegui geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Mercado de bal onder controle te krijgen. Bermeo rent richting de bal. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa draait met de bal, schiet en ... Hinojosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hinojosa probeert naar een medespeler te passen. Mercado rent richting de bal. Met opzet legt Linares zijn tegenspeler op de grond. Linares krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scayrim 42%, mantas 58%.
Scayrim - mantas 1:2