Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fuerza RUBENLOOR
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten zwak
zwak Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto probeert naar een medespeler te passen. Suanguilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo passt de bal zonder na te denken. Paal!

11e minuut.
Solís speelt de bal door. Abril bereikt de bal nog maar net als eerste. Abril passt de bal zonder na te denken. Suanguilla rent richting de bal. Suanguilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Cortina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nieto rent richting de bal. Nieto met een sublieme pass. Abril rent richting de bal. Abril draait met de bal, schiet en ... Etcheverría probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

33e minuut.
Inworp. Tusa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cortina geeft een hoge lob. Yánez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fuerza - RUBENLOOR 0:1

35e minuut.
Klungelig pakt Abril de bal. Gomezjurado is nu in balbezit. Abril onderschept slim de pass. Abril schiet op doel. Na een snelle pass probeert Viedma de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Solís rent richting de bal. Iglesias rent richting de bal. Solís tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solís krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fuerza 34%, RUBENLOOR 66%.
fuerza - RUBENLOOR 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fuerza 50%, RUBENLOOR 50%.
fuerza - RUBENLOOR 0:1