Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Andes AF ignacio
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.5
matig Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Villalva is nu in balbezit. Villalva passt de bal zonder na te denken. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Almada de bal onder controle te krijgen. Saritama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Muniz geeft een hoge lob. Doeltrap. Illingworth trapt de bal weg van het doel. Daar is Pivaque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pivaque draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Almada geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De los Reyes met een snelle inworp. Villalva heeft problemen om de bal te vangen. Villalva geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Ojeda de bal. Preciado rent richting de bal. Oña tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oña krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Freile is nu in balbezit. Freile geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Soledispa de bal onder controle te krijgen. Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Pivaque rent richting de bal. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda met een sublieme pass. Vera rent richting de bal. Vera draait met de bal, schiet en ... Saritama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Preciado is nu in balbezit. Pivaque rent richting de bal. De los Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Preciado onderschept slim de pass. Preciado haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Andes AF 45%, ignacio 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Andes AF - ignacio 0:0

70e minuut.
Muniz passt de bal met de wreef. Ojeda is nu in balbezit. Pivaque tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ojeda wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ojeda kan niet meer verder spelen. Conejo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Daza komt het veld opgelopen. Pises komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Muniz met de inworp. De los Santos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pivaque. De los Santos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De los Santos kan niet meer verder spelen. Pivaque geeft de bal voor. Vilores komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Freile rent richting de bal. Freile speelt de bal door. Preciado rent richting de bal. Preciado haalt uit met een fantastische trap. Illingworth probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Andes AF - ignacio 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Andes AF 58%, ignacio 42%.
Los Andes AF - ignacio 1:0