Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los papus Barcelona B.S.C.
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.1
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Zermatten probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Daza bereikt de bal nog maar net als eerste. Daza passt de bal met de wreef. Daar is Capurro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capurro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daar is Zermatten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daza rent richting de bal. Daza met een sublieme pass. Capurro heeft problemen om de bal te vangen. Capurro haalt uit met een fantastische trap. Cubero bokst de bal weg. Daar is Bruto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
los papus - Barcelona B.S.C. 1:0

25e minuut.
Zermatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Capurro verovert de bal door een tackle van achteren. Capurro draait met de bal, schiet en ... Bolívar rent richting de bal. Bolívar geeft een lange en hoge pass. Cubero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los papus 34%, Barcelona B.S.C. 66%.
los papus - Barcelona B.S.C. 1:0

47e minuut.
Bruto heeft problemen om de bal te vangen. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa geeft de bal voor. Capurro is nu in balbezit. Capurro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Toral is nu in balbezit. Reynoso rent richting de bal. Reynoso speelt de bal door. Valle is nu in balbezit. Valle draait met de bal, schiet en ... Paal!

56e minuut.
Klungelig pakt Bruto de bal. Daza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruto verovert de bal door een tackle van achteren. Espinosa rent richting de bal. Espinosa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Zermatten met een snelle inworp. Daza rent richting de bal. Daza draait met de bal, schiet en ... Capurro heeft problemen om de bal te vangen. Capurro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los papus - Barcelona B.S.C. 2:0

78e minuut.
Toral speelt de bal door. Escudero is nu in balbezit. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle draait met de bal, schiet en ... Montesinos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Suanguilla rent richting de bal. Suanguilla geeft een lange en hoge pass. Capurro kopt de bal weg. Daza rent richting de bal. Daza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Sostenes rent richting de bal. Sostenes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zermatten met een snelle inworp. Daza geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Zermatten probeert naar een medespeler te passen. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero rent richting de bal. Escudero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los papus 39%, Barcelona B.S.C. 61%.
los papus - Barcelona B.S.C. 2:0