Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los papus fuerza
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Caicedo rent richting de bal. Espinosa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abril. Abril krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Espinosa probeert naar een medespeler te passen. Tenemasa is nu in balbezit. Met opzet legt Capurro zijn tegenspeler op de grond. Capurro krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Araujo heeft problemen om de bal te vangen. Daza bereikt de bal nog maar net als eerste. Daza probeert naar een medespeler te passen. Capurro bereikt de bal nog maar net als eerste. Capurro draait met de bal, schiet en ... De la Torre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Matamba geeft een hoge lob. Daar is Bolívar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saavedra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saavedra krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Reynoso is nu in balbezit. Reynoso geeft de bal voor. Capurro rent richting de bal. Capurro draait met de bal, schiet en ... De la Torre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los papus - fuerza 1:0

28e minuut.
Araujo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Olalla komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Urgiles rent richting de bal. Urgiles met een sublieme pass. Abril rent richting de bal. Abril haalt uit met een fantastische trap. Montesinos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los papus - fuerza 1:1

41e minuut.
Daar is Reynoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto passt de bal in één keer door. Abril is nu in balbezit. Abril haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los papus 45%, fuerza 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los papus - fuerza 1:1

69e minuut.
Caicedo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suanguilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nieto rent richting de bal. Nieto geeft de bal voor. Montesinos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los papus 61%, fuerza 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los papus - fuerza 1:1