Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ignacio Scayrim
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 14.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Bataini kan de bal niet met de borst controleren. Sagastegui is nu in balbezit. Bataini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bataini krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Illingworth niet meer kan verder spelen. Sarate komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Guerrero is nu in balbezit. Bataini is nu in balbezit. Met opzet legt Guerrero zijn tegenspeler op de grond. Guerrero krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Bataini is nu in balbezit. Villalva rent richting de bal. Bataini speelt de bal door. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ignacio - Scayrim 1:0

26e minuut.
Bataini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oña probeert naar een medespeler te passen. Pucacuri rent richting de bal. Vera onderschept slim de pass. Vera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Pucacuri de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Isaías geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vera maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ignacio - Scayrim 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ignacio 49%, Scayrim 51%.
ignacio - Scayrim 2:0

46e minuut.
Pucacuri is nu in balbezit. Pucacuri geeft de bal voor. Klungelig pakt Sagastegui de bal. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
De los Santos is nu in balbezit. Gomezcoello is nu in balbezit. Gomezcoello geeft een lange en hoge pass. Reascos is nu in balbezit. Reascos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa passt de bal zonder na te denken. Reascos is nu in balbezit. Reascos schiet op doel. Sarate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ignacio - Scayrim 2:1

69e minuut.
Chiquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Tigua rent richting de bal. Tigua geeft een hoge lob. Vera heeft problemen om de bal te vangen. Vera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Guerrero geeft een lange en hoge pass. Dieste kopt de bal weg. Bedoya heeft problemen om de bal te vangen. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dieste met een harde bal richting middenveld. Villalva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bedoya is nu in balbezit. Villalva onderschept slim de pass. Villalva probeert naar een medespeler te passen. Bataini is nu in balbezit. Bataini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ignacio 38%, Scayrim 62%.
ignacio - Scayrim 2:1