Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mantas Los Andes AF
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Cuenca passt de bal in één keer door. Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carrión. Preciado raakt geblesseerd tijdens het duel. Pivaque komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Quirós passt de bal in één keer door. Juca rent richting de bal. Mercado begaat een overtreding. Mercado krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Klungelig pakt López García de bal. López García geeft een hoge lob. Daar is Zea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosa Recho verovert de bal door een tackle van achteren. Sosa Recho schiet op doel. Paal!

10e minuut.
Ortega geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muniz met de inworp. Pivaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivaque schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Carrión is nu in balbezit. Carrión geeft de bal voor. Zea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa Recho verovert de bal door een tackle van achteren. Sosa Recho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bermeo kopt de bal weg. Mercado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercado met een sublieme pass. Quirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirós geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mantas 40%, Los Andes AF 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mantas - Los Andes AF 0:0

48e minuut.
Carrión geeft een lange en hoge pass. Mendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuenca begaat een overtreding. Cuenca krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Bermeo rent richting de bal. Muniz verovert de bal door een tackle van achteren. Muniz passt de bal met de wreef. Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mantas - Los Andes AF 0:1

72e minuut.
Conejo rent richting de bal. Conejo geeft een hoge lob. Bermeo is nu in balbezit. Preciado verovert de bal door een tackle van achteren. Preciado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Muniz verovert de bal door een tackle van achteren. Muniz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cornejo de bal. Preciado is nu in balbezit. Preciado draait met de bal, schiet en ... Hinojosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mantas 62%, Los Andes AF 38%.
mantas - Los Andes AF 0:1