Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scayrim los papus
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Linares kopt de bal weg. Matamba rent richting de bal. Abad begaat een overtreding. Matamba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matamba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Scayrim - los papus 0:1

7e minuut.
Alban kopt de bal weg. Chiquito kan de bal niet met de borst controleren. Reynoso verovert de bal door een tackle van achteren. Espinosa onderschept slim de pass. Espinosa geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Scayrim - los papus 1:1

18e minuut.
Martos geeft een hoge lob. Inworp. Guerrero met de inworp. Espinosa rent richting de bal. Espinosa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Alban schiet op doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reynoso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Matamba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiquito geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daza passt de bal met de wreef. Bolívar rent richting de bal. Bolívar passt de bal zonder na te denken. Capurro is nu in balbezit. Capurro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Capurro rent richting de bal. Gomezcoello legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Capurro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Daza zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. López Pérez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scayrim - los papus 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scayrim 48%, los papus 52%.
Scayrim - los papus 1:2

50e minuut.
Klungelig pakt Capurro de bal. Daza bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares begaat een overtreding. Linares krijgt een gele kaart. Daza raakt geblesseerd tijdens het duel. Espinosa met een snel genomen vrije trap. López Pérez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Martos is nu in balbezit. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa probeert naar een medespeler te passen. Capurro bereikt de bal nog maar net als eerste. Capurro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Linares speelt de bal door. Suanguilla rent richting de bal. Suanguilla met een sublieme pass. Capurro is nu in balbezit. Capurro schiet op doel. López Pérez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Capurro de bal onder controle te krijgen. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa is nu in balbezit. Daza bereikt de bal nog maar net als eerste. Daza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Sica rent richting de bal. Daza onderschept slim de pass. Daza met een sublieme pass. Capurro is nu in balbezit. Capurro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Alban probeert de bal aan de voet te houden. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alban is nu in balbezit. Espinosa rent richting de bal. Espinosa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scayrim 52%, los papus 48%.
Scayrim - los papus 1:2