Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los papus Scayrim
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolívar met een snelle inworp. Daza bereikt de bal nog maar net als eerste. Daza geeft een hoge lob. López Pérez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los papus - Scayrim 1:0

18e minuut.
Bolívar met een sublieme pass. Daza rent richting de bal. Gomezcoello bereikt de bal nog maar net als eerste. Daza bereikt de bal nog maar net als eerste. Daza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Abad is nu in balbezit. Capurro onderschept slim de pass. Capurro passt de bal in één keer door. Daza is nu in balbezit. Daza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Linares rent richting de bal. Campoverde onderschept slim de pass. Campoverde passt de bal zonder na te denken. Capurro rent richting de bal. Capurro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los papus - Scayrim 2:0

40e minuut.
Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar verovert de bal door een tackle van achteren. Bolívar passt de bal zonder na te denken. Capurro rent richting de bal. Capurro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los papus 47%, Scayrim 53%.
los papus - Scayrim 2:0

50e minuut.
Sagastegui geeft een lange en hoge pass. Campoverde rent richting de bal. Campoverde passt de bal in één keer door. Daar is Capurro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capurro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad is nu in balbezit. Abad speelt de bal door. Alban rent richting de bal. Alban draait met de bal, schiet en ... Montesinos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
los papus - Scayrim 2:1

56e minuut.
Reynoso geeft een hoge lob. Inworp. Abad met een snelle inworp. Klungelig pakt Chiquito de bal. Chiquito geeft een hoge lob. Montesinos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Linares passt de bal in één keer door. Gomezcoello rent richting de bal. Met opzet legt Bolívar zijn tegenspeler op de grond. Bolívar krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Vieda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieda met een sublieme pass. Suanguilla is nu in balbezit. Alban is nu in balbezit. Alban schiet op doel. Montesinos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Guerrero is nu in balbezit. Guerrero passt de bal met de wreef. Abad rent richting de bal. Capurro onderschept slim de pass. Capurro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los papus 52%, Scayrim 48%.
los papus - Scayrim 2:1