Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ignacio fuerza
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Villalva passt de bal in één keer door. Vera rent richting de bal. Vera haalt uit met een fantastische trap. Tenemasa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ignacio - fuerza 1:0

8e minuut.
Oña geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suanguilla met de inworp. Klungelig pakt Espinosa de bal. Espinosa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Araujo met een sublieme pass. Daar is Tenemasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vera onderschept slim de pass. Vera draait met de bal, schiet en ... De la Torre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ignacio - fuerza 2:0

25e minuut.
Suanguilla bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suanguilla met de inworp. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Doeltrap. Illingworth trapt de bal weg. Urgiles kopt de bal weg. Abril rent richting de bal. Abril haalt uit met een fantastische trap. Illingworth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Villalva verovert de bal door een tackle van achteren. Urgiles verovert de bal door een tackle van achteren. Urgiles passt de bal met de wreef. Abril is nu in balbezit. Abril haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ignacio - fuerza 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ignacio 47%, fuerza 53%.
ignacio - fuerza 2:1

50e minuut.
Dieste geeft een hoge lob. Inworp. Solís zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espinosa rent richting de bal. Espinosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ignacio - fuerza 2:2

66e minuut.
Galup kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De los Reyes met de inworp. Villalva rent richting de bal. Villalva geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ojeda passt de bal zonder na te denken. Urgiles bereikt de bal nog maar net als eerste. De los Santos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De los Santos krijgt een gele kaart.

87e minuut.
De los Santos passt de bal zonder na te denken. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Urgiles. Urgiles krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ignacio 41%, fuerza 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ignacio - fuerza 2:2