Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RUBENLOOR Los Andes AF
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten matig
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Juca verovert de bal door een tackle van achteren. Juca speelt de bal door. Viedma is nu in balbezit. Preciado onderschept slim de pass. Preciado draait met de bal, schiet en ... Etcheverría kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Juca rent richting de bal. Juca met een sublieme pass. Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado draait met de bal, schiet en ... Etcheverría werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RUBENLOOR - Los Andes AF 0:1

21e minuut.
Gomezjurado onderschept slim de pass. Gomezjurado geeft een hoge lob. Iglesias kopt de bal weg. Tusa rent richting de bal. Tusa geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Saritama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Gomezjurado heeft problemen om de bal te vangen. Zibla rent richting de bal. Zibla probeert naar een medespeler te passen. Proaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Proaño schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Freile bereikt de bal nog maar net als eerste. Freile passt de bal in één keer door. Pivaque heeft problemen om de bal te vangen. Preciado rent richting de bal. Preciado draait met de bal, schiet en ... Etcheverría kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Betancourt probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
RUBENLOOR - Los Andes AF 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RUBENLOOR 42%, Los Andes AF 58%.
RUBENLOOR - Los Andes AF 0:2

47e minuut.
Daza speelt de bal door. Preciado rent richting de bal. Pivaque rent richting de bal. Pivaque schiet op doel. Etcheverría probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Iglesias passt de bal zonder na te denken. Cortina met een sublieme pass. Anguisaca rent richting de bal. Tusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tusa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Gomezjurado is nu in balbezit. Pivaque is nu in balbezit. Pivaque speelt de bal door. Preciado rent richting de bal. Preciado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Gomezjurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivaque verovert de bal door een tackle van achteren. Pivaque speelt de bal door. Preciado is nu in balbezit. Preciado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Freile passt de bal in één keer door. Daar is Clavijo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freile tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Freile krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RUBENLOOR 58%, Los Andes AF 42%.
RUBENLOOR - Los Andes AF 0:2