Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mantas Barcelona B.S.C.
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Quirós geeft een hoge lob. Larguero is nu in balbezit. Sosa Recho onderschept slim de pass. Sosa Recho schiet op doel. Cubero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mantas - Barcelona B.S.C. 1:0

8e minuut.
Bruto rent richting de bal. Bruto passt de bal met de wreef. López García probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Escudero rent richting de bal. Escudero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mantas - Barcelona B.S.C. 1:1

10e minuut.
Sosa Recho geeft een lange en hoge pass. Sostenes kopt de bal weg. Duchicela bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirós haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cubero met een sublieme pass. Quirós kopt de bal weg. Mercado is nu in balbezit. Mercado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mercado verovert de bal door een tackle van achteren. Mercado met een sublieme pass. Sosa Recho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa Recho haalt uit met een fantastische trap. Sostenes probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mantas - Barcelona B.S.C. 2:1

17e minuut.
Palomeque is nu in balbezit. Palomeque geeft een lange en hoge pass. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero draait met de bal, schiet en ... Paal!

27e minuut.
Bruto is nu in balbezit. Bruto geeft de bal voor. Teneros speelt de bal door. Daar is Zermatten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zermatten draait met de bal, schiet en ... Hinojosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mantas 42%, Barcelona B.S.C. 58%.
mantas - Barcelona B.S.C. 2:1

56e minuut.
Bermeo verovert de bal door een tackle van achteren. Bermeo passt de bal zonder na te denken. Palomeque is nu in balbezit. Sosa Recho onderschept slim de pass. Sosa Recho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Toral speelt de bal door. Zermatten heeft problemen om de bal te vangen. Zermatten passt de bal in één keer door. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero schiet op doel. Hinojosa bokst de bal weg.

67e minuut.
Valle rent richting de bal. Bermeo onderschept slim de pass. Bermeo met een sublieme pass. Sosa Recho is nu in balbezit. Sosa Recho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mantas - Barcelona B.S.C. 3:1

81e minuut.
Bruto geeft een hoge lob. Cornejo geeft een hoge lob. Duchicela probeert de bal aan de voet te houden. Quirós rent richting de bal. Quirós geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Duchicela met een snelle inworp. Zagal rent richting de bal. Zagal geeft een hoge lob. Escudero rent richting de bal. Escudero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mantas 57%, Barcelona B.S.C. 43%.
mantas - Barcelona B.S.C. 3:1