Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RUBENLOOR ignacio
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.2
matig Schieten zwak
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Proaño passt de bal in één keer door. Gomezjurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera verovert de bal door een tackle van achteren. Vera schiet op doel. Betancourt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. De los Reyes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De los Santos is nu in balbezit. De los Santos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt De los Santos de bal. De los Santos geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Vera de bal onder controle te krijgen. Villalva is nu in balbezit. Villalva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Yánez heeft problemen om de bal te vangen. Proaño is nu in balbezit. De los Santos onderschept slim de pass. Yánez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yánez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
De los Reyes rent richting de bal. De los Reyes passt de bal in één keer door. Betancourt heeft problemen om de bal te vangen. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RUBENLOOR - ignacio 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RUBENLOOR 49%, ignacio 51%.
RUBENLOOR - ignacio 0:1

55e minuut.
Cortina rent richting de bal. Cortina met een sublieme pass. Proaño heeft problemen om de bal te vangen. Proaño haalt uit met een fantastische trap. Illingworth maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Daar is Vera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalva probeert naar een medespeler te passen. Soledispa is nu in balbezit. Proaño verovert de bal door een tackle van achteren. Proaño schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Villalva is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cortina. Villalva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De los Santos komt bij de bal en schiet. Na een snelle pass probeert Viedma de bal onder controle te krijgen. De los Reyes rent richting de bal. De los Reyes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Tigua rent richting de bal. Tigua geeft een lange en hoge pass. Inworp. Francoso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yánez geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RUBENLOOR 66%, ignacio 34%.
RUBENLOOR - ignacio 0:1