Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fuerza Los Andes AF
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Preciado is nu in balbezit. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado onderschept slim de pass. Preciado draait met de bal, schiet en ... De la Torre maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Zea geeft een hoge lob. Daza is nu in balbezit. Daza passt de bal met de wreef. Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fuerza - Los Andes AF 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fuerza 56%, Los Andes AF 44%.
fuerza - Los Andes AF 0:1

46e minuut.
Anguisaca probeert naar een medespeler te passen. Armijos is nu in balbezit. Armijos geeft de bal voor. Solís rent richting de bal. Solís draait met de bal, schiet en ... Saritama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Juca speelt de bal door. Pivaque rent richting de bal. Pivaque probeert naar een medespeler te passen. Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado draait met de bal, schiet en ... De la Torre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Olalla rent richting de bal. Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivaque rent richting de bal. Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Araujo speelt de bal door. Anguisaca rent richting de bal. Anguisaca met een sublieme pass. Muniz is nu in balbezit. Muniz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Klungelig pakt Saavedra de bal. Daza bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saavedra krijgt een gele kaart. Daza wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Daza kan niet meer verder spelen. Toncoso komt het veld opgelopen. Conejo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Preciado heeft problemen om de bal te vangen. De la Torre met een sublieme pass. Espinosa met een sublieme pass. Abril rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fuerza - Los Andes AF 1:1

61e minuut.
Pivaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivaque passt de bal zonder na te denken. Conejo rent richting de bal. Abril verovert de bal door een tackle van achteren. Abril schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fuerza - Los Andes AF 2:1

69e minuut.
Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo probeert naar een medespeler te passen. Abril is nu in balbezit. Espinosa rent richting de bal. Espinosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pivaque passt de bal met de wreef. Preciado rent richting de bal. Olalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado verovert de bal door een tackle van achteren. Preciado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Araujo rent richting de bal. Pivaque met een sublieme pass. Araujo rent richting de bal. Pivaque verovert de bal door een tackle van achteren. Pivaque schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fuerza - Los Andes AF 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fuerza 56%, Los Andes AF 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fuerza - Los Andes AF 2:2