Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona B.S.C. Scayrim
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Escudero is nu in balbezit. Linares is nu in balbezit. Escudero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Escudero krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Bruto onderschept slim de pass. Gomezcoello verovert de bal door een tackle van achteren. Abad probeert naar een medespeler te passen. Alban rent richting de bal. Alban schiet op doel. Cubero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Sica geeft een hoge lob. Inworp. Zagal met de inworp. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle geeft een lange en hoge pass. López Pérez bokst de bal weg. Escudero is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona B.S.C. - Scayrim 1:0

30e minuut.
Zagal passt de bal met de wreef. Escudero is nu in balbezit. Pucacuri verovert de bal door een tackle van achteren. Valle onderschept slim de pass. Valle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Zermatten is nu in balbezit. Zermatten geeft een lange en hoge pass. Sica rent richting de bal. Escudero verovert de bal door een tackle van achteren. Escudero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Valle rent richting de bal. Valle passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pucacuri de bal. Escudero is nu in balbezit. Escudero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona B.S.C. 54%, Scayrim 46%.
Barcelona B.S.C. - Scayrim 1:0

52e minuut.
Zagal rent richting de bal. Zagal geeft de bal voor. Pucacuri is nu in balbezit. Escudero verovert de bal door een tackle van achteren. Escudero draait met de bal, schiet en ... López Pérez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona B.S.C. - Scayrim 2:0

55e minuut.
Bruto heeft problemen om de bal te vangen. Abad verovert de bal door een tackle van achteren. Abad probeert naar een medespeler te passen. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cubero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona B.S.C. - Scayrim 2:1

68e minuut.
Linares probeert de bal aan de voet te houden. Alban is nu in balbezit. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa haalt uit met een fantastische trap. Larguero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barcelona B.S.C. - Scayrim 2:2

72e minuut.
Sostenes is nu in balbezit. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sostenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa verovert de bal door een tackle van achteren. Espinosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Sagastegui geeft de bal voor. Inworp. Toral zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valle rent richting de bal. Valle geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona B.S.C. 43%, Scayrim 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barcelona B.S.C. - Scayrim 2:2