Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scayrim Barcelona B.S.C.
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Valle probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pucacuri de bal. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero schiet op doel. López Pérez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scayrim - Barcelona B.S.C. 0:1

10e minuut.
Palomeque onderschept slim de pass. Palomeque geeft de bal voor. Sica heeft problemen om de bal te vangen. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Alban is nu in balbezit. Sostenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Espinosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Valle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valle passt de bal zonder na te denken. Pucacuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle verovert de bal door een tackle van achteren. Valle haalt uit met een fantastische trap. López Pérez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Pucacuri trapt de bal weg. Bruto kopt de bal weg. Abad heeft problemen om de bal te vangen. Escudero is nu in balbezit. Escudero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scayrim - Barcelona B.S.C. 0:2

31e minuut.
Alban met een sublieme pass. Klungelig pakt Zermatten de bal. Alban is nu in balbezit. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scayrim - Barcelona B.S.C. 1:2

40e minuut.
Zagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagal passt de bal met de wreef. Escudero rent richting de bal. Valle is nu in balbezit. Valle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scayrim 55%, Barcelona B.S.C. 45%.
Scayrim - Barcelona B.S.C. 1:2

62e minuut.
Zagal passt de bal met de wreef. Bruto rent richting de bal. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruto onderschept slim de pass. Bruto geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scayrim 46%, Barcelona B.S.C. 54%.
Scayrim - Barcelona B.S.C. 1:2