Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RUBENLOOR los papus
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Proaño is nu in balbezit. Suanguilla is nu in balbezit. Proaño verovert de bal door een tackle van achteren. Proaño schiet op doel. Martos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RUBENLOOR - los papus 1:0

18e minuut.
Daza speelt de bal door. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar geeft een lange en hoge pass. Capurro rent richting de bal. Capurro draait met de bal, schiet en ... Etcheverría verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Francoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Francoso probeert naar een medespeler te passen. Proaño is nu in balbezit. Yánez rent richting de bal. Yánez draait met de bal, schiet en ... Paal!

36e minuut.
Cortina heeft problemen om de bal te vangen. Cortina met een sublieme pass. Caicedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Proaño onderschept slim de pass. Proaño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RUBENLOOR - los papus 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RUBENLOOR 57%, los papus 43%.
RUBENLOOR - los papus 2:0

57e minuut.
Reynoso is nu in balbezit. Francoso verovert de bal door een tackle van achteren. Francoso met een sublieme pass. Yánez rent richting de bal. Yánez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Cortina passt de bal zonder na te denken. Tusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tusa passt de bal in één keer door. Proaño is nu in balbezit. Proaño draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daza rent richting de bal. Daza speelt de bal door. Capurro bereikt de bal nog maar net als eerste. Capurro haalt uit met een fantastische trap. Etcheverría probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RUBENLOOR - los papus 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RUBENLOOR 48%, los papus 52%.
RUBENLOOR - los papus 2:1