Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mantas ignacio
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Vilores is nu in balbezit. Vilores geeft een hoge lob. Klungelig pakt Goyburu de bal. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
López García zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quirós rent richting de bal. Quirós geeft een lange en hoge pass. Sosa Recho is nu in balbezit. Sosa Recho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dieste rent richting de bal. Dieste passt de bal met de wreef. Vera heeft problemen om de bal te vangen. Vera draait met de bal, schiet en ... Hinojosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mantas - ignacio 0:1

22e minuut.
De los Reyes probeert naar een medespeler te passen. Vilores rent richting de bal. Vilores met een sublieme pass. Vera is nu in balbezit. Vera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ortega is nu in balbezit. Ortega geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ojeda met een snelle inworp. De los Reyes geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vera springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mantas - ignacio 0:2

43e minuut.
Ortega geeft een hoge lob. Inworp. Isaías met de inworp. Vilores rent richting de bal. Vilores geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mercado passt de bal in één keer door. Quirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirós speelt de bal door. Sosa Recho rent richting de bal. Sosa Recho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mantas 70%, ignacio 30%.
mantas - ignacio 0:2

46e minuut.
Vera speelt de bal door. Vilores heeft problemen om de bal te vangen. Sosa Recho verovert de bal door een tackle van achteren. Sosa Recho draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mantas - ignacio 1:2

64e minuut.
Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda passt de bal in één keer door. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilores is nu in balbezit. Vilores draait met de bal, schiet en ... Hinojosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
mantas - ignacio 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mantas 57%, ignacio 43%.
mantas - ignacio 1:3