Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ignacio mantas
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
López García passt de bal met de wreef. De los Santos heeft problemen om de bal te vangen. Mercado rent richting de bal. Sosa Recho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa Recho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Ojeda speelt de bal door. López García geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dieste de bal onder controle te krijgen. Sosa Recho is nu in balbezit. Sosa Recho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ignacio - mantas 0:1

15e minuut.
De los Reyes is nu in balbezit. De los Reyes geeft een hoge lob. López García kan de bal niet met de borst controleren. Vera is nu in balbezit. Vera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tigua onderschept slim de pass. Tigua geeft een lange en hoge pass. Vera is nu in balbezit. Vera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ignacio - mantas 1:1

20e minuut.
Soledispa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendía met de inworp. Mercado rent richting de bal. Mercado geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bermeo kan de bal niet met de borst controleren. Bermeo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sosa Recho de bal. Sosa Recho haalt uit met een fantastische trap. Illingworth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ignacio - mantas 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ignacio 61%, mantas 39%.
ignacio - mantas 1:2

50e minuut.
Sosa Recho is nu in balbezit. Dieste bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa Recho verovert de bal door een tackle van achteren. Sosa Recho haalt uit met een fantastische trap. Illingworth probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
De los Reyes onderschept slim de pass. De los Reyes probeert naar een medespeler te passen. Vera rent richting de bal. Vera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ignacio - mantas 2:2

84e minuut.
López García met een sublieme pass. Vera is nu in balbezit. Vera haalt uit met een fantastische trap. Carrión probeert de bal aan de voet te houden. Hinojosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ignacio - mantas 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ignacio 40%, mantas 60%.
ignacio - mantas 3:2