Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Andes AF Scayrim
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.3
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Daar is Armijos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiquito verovert de bal door een tackle van achteren. Conejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquito onderschept slim de pass. Chiquito probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Preciado is nu in balbezit. Pivaque is nu in balbezit. Pivaque passt de bal in één keer door. Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Sagastegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagastegui passt de bal met de wreef. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado onderschept slim de pass. Preciado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Andes AF - Scayrim 1:0

28e minuut.
Muniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muniz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sagastegui de bal onder controle te krijgen. Conejo is nu in balbezit. Conejo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Saritama met een harde bal richting middenveld. Chiquito kopt de bal weg. Abad heeft problemen om de bal te vangen. Preciado is nu in balbezit. Preciado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Juca passt de bal met de wreef. Pivaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivaque speelt de bal door. Preciado is nu in balbezit. Preciado haalt uit met een fantastische trap. López Pérez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Andes AF 48%, Scayrim 52%.
Los Andes AF - Scayrim 1:0

47e minuut.
Espinosa met een sublieme pass. Klungelig pakt Alban de bal. Zea bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa verovert de bal door een tackle van achteren. Espinosa schiet op doel. Paal!

61e minuut.
Gomezcoello probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Daza neemt de hoekschop. Preciado is nu in balbezit. Preciado haalt uit met een fantastische trap. López Pérez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Andes AF - Scayrim 2:0

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Linares de bal onder controle te krijgen. Pivaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivaque passt de bal met de wreef. Preciado is nu in balbezit. Preciado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Espinosa kopt de bal weg. Alban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Conejo probeert naar een medespeler te passen. Alban is nu in balbezit. Alban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Andes AF 53%, Scayrim 47%.
Los Andes AF - Scayrim 2:0