Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona B.S.C. fuerza
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Bruto rent richting de bal. Nieto onderschept slim de pass. Nieto probeert naar een medespeler te passen. Abril heeft problemen om de bal te vangen. Abril draait met de bal, schiet en ... Cubero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Araujo onderschept slim de pass. Araujo passt de bal met de wreef. Nieto is nu in balbezit. Abril rent richting de bal. Abril haalt uit met een fantastische trap. Cubero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Abril rent richting de bal. Abril schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona B.S.C. - fuerza 0:1

30e minuut.
Daar is Abril, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sostenes rent richting de bal. Nieto verovert de bal door een tackle van achteren. Nieto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Larguero geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suanguilla met een snelle inworp. Nieto heeft problemen om de bal te vangen. Nieto geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona B.S.C. 66%, fuerza 34%.
Barcelona B.S.C. - fuerza 0:1

51e minuut.
Solís zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nieto is nu in balbezit. Nieto passt de bal zonder na te denken. Abril bereikt de bal nog maar net als eerste. Abril haalt uit met een fantastische trap. Cubero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Zagal passt de bal in één keer door. Valle heeft problemen om de bal te vangen. Valle passt de bal in één keer door. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero schiet op doel. De la Torre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nieto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Espinosa komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Tenemasa geeft een hoge lob. Araujo probeert de bal aan de voet te houden. Sostenes rent richting de bal. Abril verovert de bal door een tackle van achteren. Abril draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cubero bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Urgiles raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Olalla komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Olalla onderschept slim de pass. Bruto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olalla. Bruto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bruto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Espinosa met een sublieme pass. Suanguilla is nu in balbezit. Palomeque tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palomeque krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Suanguilla speelt de bal door. Araujo is nu in balbezit. Valle maakt een afschuwelijke overtreding. Valle krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona B.S.C. 48%, fuerza 52%.
Barcelona B.S.C. - fuerza 0:1