Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LIGADEQUITO La Bordadora
Normal Tactiek PAR-01
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grueso met een snelle inworp. Saviola bereikt de bal nog maar net als eerste. Saviola haalt uit met een fantastische trap. Araujo kopt de bal weg. Monje probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Olvera rent richting de bal. Tenorio rent richting de bal. Met opzet legt Olvera zijn tegenspeler op de grond. Olvera krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Tenorio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Suero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bolaños heeft problemen om de bal te vangen. Lasso rent richting de bal. Lasso haalt uit met een fantastische trap. De la Torre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LIGADEQUITO - La Bordadora 0:1

16e minuut.
Campusano speelt de bal door. Saviola is nu in balbezit. Victorino begaat een overtreding. Victorino krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Grueso is nu in balbezit. Villacreses bereikt de bal nog maar net als eerste. Grueso onderschept slim de pass. Grueso geeft een lange en hoge pass. Monje probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LIGADEQUITO - La Bordadora 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIGADEQUITO 55%, La Bordadora 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LIGADEQUITO - La Bordadora 1:1

61e minuut.
Malo is nu in balbezit. De la Fuente verovert de bal door een tackle van achteren. De la Fuente passt de bal in één keer door. Victorino rent richting de bal. Victorino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Saviola raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Góngora komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Klungelig pakt Tenorio de bal. Tenorio passt de bal in één keer door. Góngora rent richting de bal. Góngora probeert de bal met de borst te controleren. Góngora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Suero geeft een hoge lob. Villa kopt de bal weg. Klungelig pakt Olvera de bal. Victorino is nu in balbezit. Victorino schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIGADEQUITO 56%, La Bordadora 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LIGADEQUITO - La Bordadora 1:1