Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wolves F.C. La Bordadora
Wolves Atak Tactiek PAR-01
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Freile is nu in balbezit. Alay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Freile raakt geblesseerd tijdens het duel. Freile zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Figueroa rent richting de bal. Figueroa haalt uit met een fantastische trap. Monje maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolves F.C. - La Bordadora 1:0

8e minuut.
Casana passt de bal in één keer door. Zura bereikt de bal nog maar net als eerste. Zura geeft de bal voor. Suanguilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Suanguilla schiet op doel. Monje kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolves F.C. - La Bordadora 2:0

18e minuut.
Victorino geeft een lange en hoge pass. Saavedra is nu in balbezit. Macias tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Macias krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Malo met de inworp. Macias bereikt de bal nog maar net als eerste. Macias geeft een lange en hoge pass. Victorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Victorino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolves F.C. - La Bordadora 2:1

33e minuut.
Macias bereikt de bal nog maar net als eerste. Farr verovert de bal door een tackle van achteren. Farr geeft de bal voor. Suanguilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Suanguilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolves F.C. - La Bordadora 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolves F.C. 53%, La Bordadora 47%.
Wolves F.C. - La Bordadora 3:1

48e minuut.
Villacreses geeft de bal voor. Inworp. Saavedra met een snelle inworp. Klungelig pakt Figueroa de bal. Figueroa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Suero is nu in balbezit. Suero geeft een lange en hoge pass. Victorino is nu in balbezit. Victorino draait met de bal, schiet en ... Pisa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolves F.C. - La Bordadora 3:2

73e minuut.
Zurita met een sublieme pass. Klungelig pakt Alay de bal. Zurita geeft een hoge lob. Victorino rent richting de bal. Victorino probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saavedra met de inworp. Zurita rent richting de bal. Figueroa verovert de bal door een tackle van achteren. Figueroa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Freile speelt de bal door. Farr is nu in balbezit. Farr passt de bal in één keer door. Victorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Victorino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Saavedra met de inworp. Figueroa kan de bal niet met de borst controleren. Villacreses legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Villacreses krijgt een gele kaart. Figueroa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zura neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolves F.C. 50%, La Bordadora 50%.
Wolves F.C. - La Bordadora 3:2