Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Bordadora CS Emelec
PAR-01 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Klungelig pakt Román de bal. Suero rent richting de bal. Suero geeft de bal voor. Malo is nu in balbezit. Malo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Villacreses geeft een lange en hoge pass. Inworp. Matamba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zagorroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorroza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Orozco is nu in balbezit. Malo onderschept slim de pass. Malo met een sublieme pass. Victorino is nu in balbezit. Victorino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Alay is nu in balbezit. Alay speelt de bal door. Orozco rent richting de bal. Malo onderschept slim de pass. Malo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
La Bordadora - CS Emelec 1:0

27e minuut.
Bernal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Victorino de bal. Victorino passt de bal met de wreef. Malo is nu in balbezit. Malo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Bordadora - CS Emelec 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Bordadora 55%, CS Emelec 45%.
La Bordadora - CS Emelec 2:0

51e minuut.
Del Pozo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matamba met een snelle inworp. Sarales rent richting de bal. Sarales schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Bordadora - CS Emelec 2:1

57e minuut.
Alay onderschept slim de pass. Alay met een sublieme pass. Orozco is nu in balbezit. Malo rent richting de bal. Malo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Zurita passt de bal zonder na te denken. Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco met een sublieme pass. Victorino is nu in balbezit. Victorino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Polanco heeft problemen om de bal te vangen. Malo bereikt de bal nog maar net als eerste. Malo speelt de bal door. Victorino rent richting de bal. Victorino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Orozco passt de bal in één keer door. Inworp. Valdos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malo bereikt de bal nog maar net als eerste. Malo draait met de bal, schiet en ... Cordero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
La Bordadora - CS Emelec 3:1

88e minuut.
Suero geeft een lange en hoge pass. Polanco rent richting de bal. Polanco geeft een hoge lob. Zagorroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorroza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Bordadora 46%, CS Emelec 54%.
La Bordadora - CS Emelec 3:1