Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LIGADEQUITO agario
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


10e minuut.
Segovia rent richting de bal. Cortina onderschept slim de pass. Saviola bereikt de bal nog maar net als eerste. Saviola passt de bal zonder na te denken. Araujo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Guachiculca kopt de bal weg. Vidal is nu in balbezit. Malo begaat een overtreding. Vidal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guachiculca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De la Torre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Segovia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Araujo met de inworp. Saviola bereikt de bal nog maar net als eerste. Saviola geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Cano is nu in balbezit. Guachiculca verovert de bal door een tackle van achteren. Guachiculca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Santa cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santa cruz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LIGADEQUITO - agario 0:1

45e minuut.
Segovia rent richting de bal. Saviola rent richting de bal. Saviola speelt de bal door. Campusano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campusano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIGADEQUITO 49%, agario 51%.
LIGADEQUITO - agario 0:1

51e minuut.
Guachiculca bereikt de bal nog maar net als eerste. Grueso onderschept slim de pass. Grueso geeft een lange en hoge pass. Campusano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campusano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Cortina rent richting de bal. Vidal onderschept slim de pass. Santa cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa cruz schiet op doel. Villa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIGADEQUITO 46%, agario 54%.
LIGADEQUITO - agario 0:1