Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sebas f.c CALDERON F.C
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Cantos met een sublieme pass. Pungala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungala probeert naar een medespeler te passen. Chilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilan schiet op doel. Paal!

9e minuut.
Iglesias passt de bal in één keer door. Daar is Tierno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tierno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tierno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Cantos onderschept slim de pass. Cantos geeft de bal voor. Chilan heeft problemen om de bal te vangen. Tierno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tierno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Roca speelt de bal door. López García bereikt de bal nog maar net als eerste. López García passt de bal zonder na te denken. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Iglesias probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Taboada neemt de hoekschop. Daar is Brito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Taboada geeft de bal voor. Brito probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Arcos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zidane bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sebas f.c 43%, CALDERON F.C 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sebas f.c - CALDERON F.C 0:0

49e minuut.
Brito kopt de bal weg. López García met een sublieme pass. Iglesias heeft problemen om de bal te vangen. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. Zidane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
sebas f.c - CALDERON F.C 0:1

62e minuut.
Vallejos rent richting de bal. López García verovert de bal door een tackle van achteren. López García passt de bal in één keer door. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Valencia kopt de bal weg. Martos heeft problemen om de bal te vangen. Chilan is nu in balbezit. Chilan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cano de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Valencia is nu in balbezit. Valencia geeft een hoge lob. Roca is nu in balbezit. Chilan is nu in balbezit. Chilan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pungala is nu in balbezit. Pungala passt de bal zonder na te denken. Tierno is nu in balbezit. Chilan is nu in balbezit. Chilan draait met de bal, schiet en ... Monte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Brito geeft een hoge lob. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Arreta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arreta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sebas f.c 53%, CALDERON F.C 47%.
sebas f.c - CALDERON F.C 0:1