Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS Emelec CALDERON F.C
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Mesías rent richting de bal. Morán is nu in balbezit. López García onderschept slim de pass. Mesías is nu in balbezit. Mesías schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Díaz Barragán geeft een hoge lob. Cantos kopt de bal weg. Klungelig pakt López García de bal. Sarales is nu in balbezit. Sarales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Emelec - CALDERON F.C 1:0

27e minuut.
Taboada speelt de bal door. Mesías is nu in balbezit. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesías onderschept slim de pass. Mesías haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. López García verovert de bal door een tackle van achteren. López García probeert naar een medespeler te passen. Mesías is nu in balbezit. Mesías draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Acosta is nu in balbezit. López García verovert de bal door een tackle van achteren. López García passt de bal zonder na te denken. Mesías rent richting de bal. Mesías haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Emelec 56%, CALDERON F.C 44%.
CS Emelec - CALDERON F.C 1:0

60e minuut.
Acosta rent richting de bal. Acosta probeert naar een medespeler te passen. Sarmiento rent richting de bal. Sarales is nu in balbezit. Sarales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ortega is nu in balbezit. Acosta rent richting de bal. Acosta met een sublieme pass. Díaz Barragán bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Barragán passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sarmiento kopt de bal weg. Taboada rent richting de bal. Taboada geeft de bal voor. Mesías is nu in balbezit. Mesías schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Matamba rent richting de bal. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Matamba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brito raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

86e minuut.
Cantos kopt de bal weg. López García bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesías bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesías draait met de bal, schiet en ... Polanco probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Emelec 56%, CALDERON F.C 44%.
CS Emelec - CALDERON F.C 1:0