Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sebas f.c LIGADEQUITO
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Grueso met de inworp. Góngora is nu in balbezit. Tierno is nu in balbezit. Góngora verovert de bal door een tackle van achteren. Góngora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sebas f.c - LIGADEQUITO 0:1

7e minuut.
Arcos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Araujo met de inworp. Góngora is nu in balbezit. Góngora geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Tierno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tierno passt de bal in één keer door. Arreta kan de bal niet met de borst controleren. Campusano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campusano haalt uit met een fantastische trap. Zidane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Vallejos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Araujo. Vallejos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valencia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Bolaños de bal. Chilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klungelig pakt Cano de bal. Tierno onderschept slim de pass. Tierno passt de bal zonder na te denken. Chilan is nu in balbezit. Chilan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Góngora onderschept slim de pass. Góngora passt de bal zonder na te denken. Campusano is nu in balbezit. Campusano draait met de bal, schiet en ... Zidane probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Góngora onderschept slim de pass. Góngora passt de bal met de wreef. Campusano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campusano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pungala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tierno rent richting de bal. Tierno geeft een hoge lob. Ortiz Mina rent richting de bal. Ortiz Mina geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Tierno speelt de bal door. Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Góngora passt de bal in één keer door. Campusano rent richting de bal. Campusano draait met de bal, schiet en ... Zidane bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sebas f.c 55%, LIGADEQUITO 45%.
sebas f.c - LIGADEQUITO 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sebas f.c 55%, LIGADEQUITO 45%.
sebas f.c - LIGADEQUITO 0:1