Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
agario CALDERON F.C
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten poor
weak Passen hopeless
poor Verdedigen poor


13e minuut.
López García bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesías is nu in balbezit. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesías onderschept slim de pass. Mesías draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brito. Vidal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gena met een snel genomen vrije trap. Santa cruz heeft problemen om de bal te vangen. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal draait met de bal, schiet en ... Monte bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: agario 51%, CALDERON F.C 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
agario - CALDERON F.C 0:0

64e minuut.
Cantos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal passt de bal met de wreef. Santa cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa cruz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Santos rent richting de bal. López García verovert de bal door een tackle van achteren. López García probeert naar een medespeler te passen. Mesías is nu in balbezit. Mesías schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
agario - CALDERON F.C 0:1

79e minuut.
Santos geeft een hoge lob. Vidal is nu in balbezit. Vidal passt de bal zonder na te denken. Santa cruz is nu in balbezit. Santa cruz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: agario 42%, CALDERON F.C 58%.
agario - CALDERON F.C 0:1