Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Bordadora sebas f.c
PAR-01 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
10 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


22e minuut.
Arreta geeft de bal voor. Inworp. Tenorio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Victorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Victorino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zidane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zidane speelt de bal door. Tierno bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zurita krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Vallejos is nu in balbezit. Valencia is nu in balbezit. Alay maakt een afschuwelijke overtreding. Alay is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

30e minuut.
Vallejos heeft problemen om de bal te vangen. Vallejos geeft een hoge lob. Román heeft problemen om de bal te vangen. Chilan rent richting de bal. Chilan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Monje trapt de bal weg van het doel. Arreta rent richting de bal. Arreta geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Monje probeert naar een medespeler te passen. Victorino is nu in balbezit. Victorino haalt uit met een fantastische trap. Arcos probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
La Bordadora - sebas f.c 1:0

40e minuut.
Lasso draait met de bal, schiet en ... Zidane probeert naar een medespeler te passen. Suero kopt de bal weg. Victorino is nu in balbezit. Victorino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Tenorio met een snelle inworp. Suero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tierno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tierno krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Inworp. De la Fuente met een snelle inworp. Klungelig pakt Valencia de bal. Lasso rent richting de bal. Lasso draait met de bal, schiet en ... Zidane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Bordadora 27%, sebas f.c 73%.
La Bordadora - sebas f.c 1:0

59e minuut.
Zurita passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Albornoz de bal. Albornoz geeft een lange en hoge pass. Pungala is nu in balbezit. Pungala geeft de bal voor. Monje bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Bordadora 34%, sebas f.c 66%.
La Bordadora - sebas f.c 1:0