Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GALÁCTICOS. F. C. barcelona csc
Attack Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 17.4
matig Schieten slecht
matig Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Ponzo passt de bal zonder na te denken. Nalquesta is nu in balbezit. Nalquesta probeert naar een medespeler te passen. Suero rent richting de bal. Suero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GALÁCTICOS. F. C. - barcelona csc 1:0

19e minuut.
Cajape met een snelle inworp. Bica is nu in balbezit. Bica passt de bal zonder na te denken. Suero bereikt de bal nog maar net als eerste. Suero haalt uit met een fantastische trap. Pisa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nalquesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalquesta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GALÁCTICOS. F. C. - barcelona csc 2:0

24e minuut.
Zagal is nu in balbezit. Zagal passt de bal met de wreef. Choez met een sublieme pass. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GALÁCTICOS. F. C. - barcelona csc 2:1

28e minuut.
Pisa speelt de bal door. Bolaños kopt de bal weg. Bica is nu in balbezit. Nalquesta is nu in balbezit. Nalquesta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Roque met een sublieme pass. Calle met een sublieme pass. Bolaños rent richting de bal. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bolaños rent richting de bal. Choez onderschept slim de pass. Choez met een sublieme pass. Soto rent richting de bal. Soto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GALÁCTICOS. F. C. - barcelona csc 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GALÁCTICOS. F. C. 47%, barcelona csc 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GALÁCTICOS. F. C. - barcelona csc 2:2

50e minuut.
Bica rent richting de bal. Suero rent richting de bal. Bica geeft de bal voor. Suero bereikt de bal nog maar net als eerste. Suero draait met de bal, schiet en ... Pisa bokst de bal weg.

51e minuut.
Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica probeert naar een medespeler te passen. Ponzo probeert naar een medespeler te passen. Suero bereikt de bal nog maar net als eerste. Suero schiet op doel. Pisa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GALÁCTICOS. F. C. - barcelona csc 3:2

60e minuut.
Klungelig pakt Soto de bal. Tello bereikt de bal nog maar net als eerste. Tello geeft een hoge lob. Suero bereikt de bal nog maar net als eerste. Suero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GALÁCTICOS. F. C. - barcelona csc 4:2

62e minuut.
De las Meras verovert de bal door een tackle van achteren. Bica verovert de bal door een tackle van achteren. Suero rent richting de bal. Suero haalt uit met een fantastische trap. Pisa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GALÁCTICOS. F. C. - barcelona csc 5:2

67e minuut.
Zagal geeft een lange en hoge pass. Morales probeert de bal aan de voet te houden. De las Meras rent richting de bal. Suero verovert de bal door een tackle van achteren. Suero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bolaños geeft de bal voor. Suero kopt de bal weg. Nalquesta is nu in balbezit. Bica is nu in balbezit. Bica haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Rubinstein kopt de bal weg. Daar is Suero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De las Meras bereikt de bal nog maar net als eerste. Suero verovert de bal door een tackle van achteren. Suero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Bica is nu in balbezit. Bica passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nalquesta de bal. Nalquesta haalt uit met een fantastische trap. Carpio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GALÁCTICOS. F. C. - barcelona csc 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GALÁCTICOS. F. C. 21%, barcelona csc 79%.
GALÁCTICOS. F. C. - barcelona csc 6:2